Despre noi

Consultatie dentara

Are ca obiectiv principal formarea unei relatii de tip medic-pacient si presupune evaluarea starii de sanatate orala, stabilindu-se astfel diagnosticul si un plan de tratament.

Citeste mai mult

Profilaxie dentara

Profilaxia dentara este ramura stomatologiei care are drept obiectiv prevenirea afectiunilor dentare si a complicatiilor, in cazul unor afectiuni deja existente.

Citeste mai mult

Estetica dentara

Astazi, din ce in ce mai multi oameni beneficiaza de estetica dentara ce cuprinde un spectru larg de tehnici menite sa contribuie la imbunatatirea zambetului.

Citeste mai mult

Despre noi

Atunci cand sanatatea si frumusetea s-au unit, a luat nastere clinica de stomatologie si de estetica faciala Dental France. Deoarece zambetul este printre primele lucruri pe care le observam la o persoana si prima dovada de fericire, atunci un zambet perfect este sinonimul unei danturi perfecte.

Dental France va ofera zambetul mult dorit inca din anul 1999, atunci cand Asher Elgar, venit din Franta unde a lucra 8 ani in spitalele cele mai mari din Paris (La Pitie Salpetriere, Rothschild) si a infiintat aceasta clinica. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti la un control la medicii stomatologi specialisti ai clinicii noastre. De aici mai este doar un pas pana la o dantura sanatoasa si atractiva.

Echipa noastra de medici stomatologi este compusa din specialisti pentru fiecare ramura a stomatologiei moderne. Medicii nostri participa constant la cursuri de educatie, atat in tara cat si in strainatate, astfel incat sa putem intotdeauna sa va ajutam sa recapatati frumusetea zambetului si sanatatea dentara.

Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde, iar clinicile noastre sunt dotate cu echipamente moderne si o computerizare integrata ce permit realizarea unui tratament stomatologic complex in timp record

Aparatura

Dental France

Dental France din 1999.
Va oferim cu profesionalism urmatoarele servicii: estetica dentara, lucrari protetice ceramice, chirurgie orala, implanturi dentare si multe altele din domeniul dentar.